Finfina inredningsbloggar

av joanna 17 december 2011 kl 19:17

Hos oss har det inte hänt desto mer intressant idag än att vi suttit inne och försökt kurera feber ännu en dag. Jag klättrar snart på väggarna av leda nu. Så istället för att bjuda på ännu en bild av febrigt barn eller uttråkade syskon och mamma så bjuder jag på lite surftips om ni vill se nåt vackert i inredningsväg.

Ni kan till exempel gå in och kika på den här fina lägenheten. Oj. Eller så kan ni klicka er in på några av mina favoritbloggar för tillfället när inredningsinspirationen tryter.

Helt enkelt Tine K Home, Beloved by Linda, Stil, inredning och design, Kjerstis lykke, och Elisabeth Heier. Galet mycket snyggt. Så där så man blir alldeles sjuk i inredningssjälen av att klicka sig runt för man får lust att göra om allt i sitt eget hem när man blir så inspirerad. Enjoy!

Share on Facebook

1 kommentar

Hittade ”Helt enkelt” denhär veckan, så otroligt vackra bilder. ”Ellas inspiration” var också en av de nya jag fastnade för när jag surfade runt häromdan.

av hemmamamman 18 december, 2011 07:50. Svara #

Skriv en kommentar

Publiseras ej.

Om du har en.

Anti-Spam Quiz:


Papper.fi